Respisense logga
Respisense
  NAVIGATION
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 

Funktionsrik och enkel att använda!

Respisense kombinerar enkel användning med många smarta funktioner.

 
Andningslarm
RESPISENSEs historia

RESPISENSE™ utvecklades av en engagerad pappa efter födseln av hans egna trillingar. Mot bakgrund av de självklara fördelarna så ville föräldrarna att de skulle få sova tillsammans de sex första månaderna och man ville ha ett andningslarm som fungerade under sådana förutsättningar.

Inget sådant fanns tillgängligt vid den tiden så fadern utvecklade själv urtypen av RESPISENSE andningslarm.

En mammas önskelista hittades på Internet och den gav värdefulla ingångsvärden till det nya andningslarmets design och den unika TummyTickle-funktionen (magstimulatorn med vibration). Som mamma, skrev hon, har jag följande förslag kring vad jag skulle vilja ha i ett andningslarm:

1. Det ska inte kosta mycket mer än en vanlig babyvakt.
2. Det ska vara litet och bekvämt så att barnet inte vaknar av att man använder det, eller gör barnet varmt eller svettigt, eller klia på barnet. Ingen kommer att vilja använda ett andnignslarm som hindrar barnet från att somna. Det kommer då att användas av dem som har apnee-problem men det bästa vore om detta var något som alla barn kunde ha. Ingen kan vara säker på att deras barn inte har apneeproblem.
3. Det ska också vara mobilt (och batteridrivet). Jag gillar idéen med en matta, som nämts i tidigare inlägg, men vad händer om barnet somnar i bilbarnstolen, barnvagnen, babysittern eller i dina armar?
4. Skarpa larm skrämmer. Eftersom apneer är någorlunda vanliga bland spädbarn, med bara ett fåtal fall som leder till PSD, så kunde vi få många höga skrämmande larm. Det vore bra om larmet, t.ex. efter 5-10 sekunder av avbrott i rörelser, kunde sända en varningssignal, precis tillräcklig för att störa barnet till att börja andas igen utan att väcka barnet helt och hållet.

- S.G. Lueck, 6 May 2002

RESPISENSE™ tillverkades som det första helt portabla, säkra andningslarmet med proaktiv TummyTickle™ magstimulator; det första andningslarmet som möter alla önskemål från Ms. Lueck.

Idag mår trillingarna bra och växer fort, och RESPISENSE andningslarm finns tillgängliga för föräldrar över hela världen!

 
RESPISENSE Designutveckling

2002 Den första prototypen av RESPISENSE
År 2002 så utvecklades den första prototypen av RESPISENSE. Den var kantig, svart och en mycket "oslipad diamant".

Andningslarm
 

2006 RESPISENSE BUZZ, världens första samsovningslarm på konsumentmarknaden
År 2006 lanseras RESPISENSE BUZZ och det innebär en revolution inom andningslarm för spädbarn. Ingen har någonsin visat upp en liknande lösning för att övervaka spädbarns andning. Produkten blir direkt en framgång och säljs i mer än 10000 exemplar på bara ett år.

Andningslarm
 

2009 RESPISENSE DITTO (Första generationen)
Efter att löpande har finslipats och vidareutvecklas lanseras 2009 en helt ny genomarbetav version av RESPISENSE. Den nya modellen får tilläggsnamnet DITTO. Nu fick RESPISENSE en bättre sensor, smidigare format, mjukare former och även ett efterlängtat utbytbart batteri.

Andningslarm
 

2011 RESPISENSE DITTO (Andra generationen)
2011 släpps en ytterligare uppdaterad version av RESPISENS DITTO. Sedan den ursprungliga versionen, RESPISENSE Buzz, har larmet förändrats och förbättrats på hundratals punkter. År av erfarenhet och feed-back från tusentals användare ligger till grund för denna senaste version av RESPISENSE. Larmet har nu fått ytterligare bättre prestanda avseende känslighet, livslängd på batteriet samt uppdaterad design. Larmet har även utrustats med en ny funktion som känner av om kontakten mot barnet är dålig vid uppstarten.

Andningslarm
 
AndningslarmRespisense Andningslarm
The baggage around the website of chanel replica handbags designersoutletsbagss.com actually makes me fired up. In addition it genuinely is chanel replica sale actual that some merchants on the web, appropriately who certain their products are typically 100% chanel replica exclusive, possessing talked about that, chanel replica sale completely they don䠳eem to be. Micro-plating on the subject of nearly all the kinds is attained for retaining the particular preserve on their proprietors chanel replica handbags associated with Gold-plating there for the lengthier timeframe time-frame. You can get plenty of chanel replica fun by searching the net.